Mökit


Heporanta

Heporanta on talviasuttava pyöröhirsimökki kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Lisäksi mökkiin kuuluvat haapahirsisaunarakennus takkatuvalla ja luonnonkivigrilli. Mökillä on laituri ja soutuvene, joten kalalle pääsee heti omasta rannasta. Ranta soveltuu hyvin myös perheen pienimmille uimapaikaksi, sillä se on matala ja hiekkapohjainen. Laiturilta hyppääminen on ehdottomasti kielletty.

Mökissä on 3 makuuhuonetta ja lisäksi mahdollisuus nukkua yläkerran levitettävällä vuodesohvalla. Perheen ihan pienimmille on vanhempien makuuhuoneen yhteydessä pieni salanurkka, jossa voi touhuta omiaan tai ottaa vaikka nokoset.

Keittiössä on jääkaappi, minipakastin, sähköhella, mikroaaltouuni, astianpesukone ja puuliesi. Tarkempia varusteita voit kysyä varatessasi mökin.


Hevonkuusi

Hevonkuusi on kahden makuuhuoneen ja makuuparven pyöröhirsimökki. Lisäksi yläkerrassa on oleskelutila. Alakerrassa on keittiö, jossa on astianpesukone, mikro, sähköhella, puuliesi, jääkääppi ja pakastelokero.

Päärakennuksen lisäksi mökillä on grillikatos ja rantasauna vilvoittelutiloineen.Tilassa myös makkaranpaisto mahdollisuus. Myös mökin sisällä on sähkösauna ja kylpyhuone sekä wc.

Rannassa odottaa vene ja laituri käyttäjäänsä. Ranta on matala ja hiekkapohjainen. Tarkemmat tiedot saat soittaessani meille.


Hepolehto

Hepolehto soveltuu pienelle porukalle tai pariskunnalle hyvin viihtyisän loman viettoon. Mökissä on alakerrassa yksi makuuhuone parisängyllä ja yläkerran parvella kaksi 80 cm leveää sankyä, vaikka lasten käyttöön. Tilapäiseen yöpymiseen on lisäksi tarjolla 120 cm leveä patja.

Tupakeittiö tarjoaa tilaisuuden yhdessä oloon myös ruoanlaiton yhteydessä. Keittiössä on sahköliesi, erillinen pieni sähköuuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä puuhella, josta saa mukavasti lisälämpöä koko mökkiin.

Hepolehdossa on sisäsauna, jonka yhteydessä on wc, suihku ja käynti terassille vilvoittelemaan. Ranta on matala ja hiekkapohjainen, joten se soveltuu hyvin myös perheen pienimmille uimareille.


Mikko

Mikko on kodikas käsinvuoltu pyöröhirsimökki. Seutu soveltuu erinomaisesti koiranomistajille tai jos haluaa olla ihan vain omassa rauhassa ja keskittyä luontoon. Yläkerrassa on matala makuuparvi kahdella patjalla sekä parveke. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, takka ja tupakeittiö. Toinen makuuhuoneista on varustettu parisängyllä. Keittiössä on sähköliesi, erillinen pieni sähköhella, puuliesi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Päärakennuksen lisäksi on rantasauna (suihkuineen) vilvoittelutilalla. Tilassa voi paistaa makkaraa ja halutessaan myös yöpyä. Ranta soveltuu hyvin kaiken taitoisille uimareille. Laiturilta hyppääminen on kuitenkin kielletty kivien vuoksi. Myös grillikatos löytyy päämökin läheltä, joten ruoanlaitto pihalla onnistuu helposti.